Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ikke hoteller på flyplassen. Det finnes skranker hvor du kan bestille hotell på Terminal 2. For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser. For mer informasjon henviser vi til vår egen siden om hoteller i Malaga.

Butikker og restauranter

Du finner tax free butikker på Centro Commercial i avgangshallen på Terminal 2. Disse er veldig overfyllte, spedielt i de travle sesongene. For roligere barer og restauranter med en mer spansk atmisfære bør du gå til Terminal 1. Du finner også enkeltstående butikker her.

Bagasje

Flyplassen har ikke steder hvor du kan oppbevare bagasje. Hvis din bagasje er savnet kan du gå til luken for savnet bagasje på Terminal 1.

Informasjon

Det finnes informasjonsbord på begge terminalene. Personalet er lett gjenkjennelige for sine mint-grønne jakker.

Business

Flyplassen har ikke business senter. Det finnes VIP Lounger med telefoner, faks og email tilgjengelig. Costa del Sol VIP Lounge (tlf: +34(0)95 - 2048823) kan leies til konferanser og samlinger. dette finner du i Terminal 2, også Europa VIP Lounge (tlf: +34(0)95 - 2048854).

Handikappede

Det er reserverte parkeringsplasser for handikappede ved terminalene. Alle flyselskapene hjelper handikappede passasjerer når det er nødvendig. Togstasjonen har bare trapper.

Andre tjenester

Flyplassen har et legesenter, et apotek og et stille-rom (bønnerom) og flere reise-informasjons skranker.

Utstillinger

Det finnes et utstillingsrom som kalles Sala de Exposiciones i korridoren som forbinder Terminal 1 og 2. Offisielt er dette rommet for den første direktøren på flyplassen, Didier Daurat. Utstillingene fra lokale kunstnere endrer seg hver måned. Derfor, hvis du allerede har vært på Malaga Lufthavn er den likevel verd et besøk. Åpningstider: 10:00 – 13:30 og 17:00 – 21:00.

Videre, Malaga Lufthavn huser det Nasjonale Luftfarts Museum hvor du får et overblikk av spansk luftfart. I hagen står en original Beechcraft B-18. Museumet har bare skala modeller. Videre kan du se motorer og annet utstyr fra begynnelsen til luftfartsindustrien frem til i dag, inkludert pilot uniformer, masker og gamle reklame plakater til gamle flyselskaper.