Transport

Lokal transport

Tog

Alicante Lufthavn har ingen togforbindelser.

Bil, buss og taxi

Du finner mange busser ved alicante Lufthavn, men nesten alle er leide busser. Den eneste bussen (C-6) ti Alicante har et stopp foran ankomsthallen og går hver 40 minutter, ifølge ruteplanen. En busstur til sentrum av Alicante tar 40 minutter og koster € 1.00. Det går også busser til Benidorm og Murcia fra samme busstopp, men disse går ikke like ofte.

Taxiene kjører raskere til Alicante (15-20 minutter). Veiledende priser er: Alicante 14-18 euro, Torrevieja 50-60 euro, Benidorm 60-70 euro.

Fra Alicante er flyplassen ankommelig via motorveien (Autovia) Alicante-Murcia. N-332 fører også til flyplassen. Fra Benidorm kjører du hovedvei (Autopista) A-7. Innkjørselen til flyplassen er tydelig indikert på alle veiene.

Bilutleie Alicante Lufthavn

Det finnes mange bilutleie selskaper som opererer på Alicante Lufthavn: Avis, Atesa, Auriga, Centauro, Europcar, Europa Car, Hertz, Sol-Mar og Record Rent-a-Car. Du kan også bestille leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten som EasyTerra tilbyr. De sammenligner prisene til flere leverandører på ett sted.

Flyplass Parkering

Parkering er mulig på motsatt side av terminalen. Prisene er € 1.50 per time og € 15.00 for en hel dag. For langtids parkering er det garasjer i nærheten og som er et billigere alternativ. De fleste av disse garasjene har en gratis shuttle buss som går til flyplassen.