Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det finnes ikke hoteller på flyplassen. Det nærmeste alternativet er Holiday Inn Alicante-Playa de San Juan (tlf: +34(0)96 515 6185) og fem-stjerne hotellet Sidi San Juan Hotel (tlf: +34(0)96 516 1300). Andre alternativer er Hotel Tryp Gran Sol, Hesperia Eurhotel og Residencia Maya Hotel. For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser. For mer informasjon kan vi henvise til vår egen side om hoteller i Alicante.

Butikker og restauranter

Costa Blanca Plaza er shopping senteret og gjeste området på flyplassen. Her finner du åtte kaféer og fire restauranter. Videre er det tre tax free butikker og noen veldig fine gavebutikker.

Bagasje

Sjekk bagasjen din når den kommer fra bagasjebåndet. Bagasje håndteringen på Alicante Lufthavn er ikke altid like vennlig. Du kan gjøre reklamasjoner i skranken ved bagasjebåndene. Det er den samme skranken hvor du også kan melde om savnet bagasje. Du kan ikke oppbevare bagasje på flyplassen.

Informasjon

Det finnes et generell informasjons bord ved innsjekk (tlf: +34(0)96 691 9100). Det finnes også et informasjonsbord i ankomsthallen, men det er bare åpent når det er veldig hektisk. Turistinformasjon er tilgjengelig på Valencia Turistbyrå (tlf: +34(0)96 691 9367) i underetasjen.

Business

Alicante Lufthavn har ikke konferanse-fasiliteter. For dette må du gå til Holiday Inn Alicante-Playa de San Juan (se Hoteller), seks kilometer fra Alicante. Det er en Ifach VIP-Lounge i første etasje i avgangs hallen med telefoner, faks og internett tilgang (tlf: +34(0)966 919 149). Denne loungen er bare tilgjengelig for Business Class passasjerer.

Handikappede

Handikappede passasjerer kan bli brakt til inngangen til terminalen. Spesielle parkeringsplasser befinner seg også ved inngangen, og flyplassen har rullestol ramper og tilpassede heiser, toaletter og utganger. Rullestoler er også tilgjengelige.

Andre tjenester

Du finner et apotek i nederste etasje på terminalen, men apoteket er kun åpent fra 10:00 – 12:00 og fra 16:00 – 20:00. Det finnes en førstehjelpsstasjon som er åpen 24 timer i døgnet. Det er også et vekslekontor i nederste etasje og i først etasje. Der er det også minibanker. Flyplassens politistasjon er tilgjengelig på tlf: +34(0)966 919 223.