Transport

Lokal transport

Tog

Det er ikke tog som opererer på Kreta.

Bil og buss

Flyplassen ligger mindre enn fem kilometer unna Heraklion. Utkjørselen fra flyplassen er ved Makariou Dikeossinisweg. Vestover fører denne deg til Heraklion og østover er veien forbundet til motorveien som går langs Kretas nordkyst og fører til de fleste viktige turistattraksjonene.

Bybuss nr. 78 går til busstasjonen i Heraklion. Turen tar 20 minutter og koster € 0.75. Denne bussen stopper også ved Archeological Museum.

Bilutleie Heraklion Lufthavn

Det finnes skranker i ankomsthallen til bilutleie selskapene Avis, Autohellas, Eurodollar, Hertz, Sixt og Travel Star. Du kan også bestille leiebil på forhånd ved å bruke tjenestene som EasyTerra tilbyr. De sammenligner prisene til flere leverandører på ett sted.

Taxi

Taxi finner du foran ankomsthallen og du kommer til sentrum av Heraklion for € 12.00. Sørg for at du gjør en bstemt avtale om prisen!

Flyplass Parkering

Det finnes steder for korttids- og langtids parkering i nærheten av terminalbygningen. I motsetning til den andre flyplassen på Kreta (Chania Lufthavn) er det bare tilgjengelige parkeringsplasser mot avgift.