Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ikke hoteller på flyplassen. For hotell og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Heraklion Lufthavn har begrenset utvalg av butikker og restauranter. Det er én restaurant (det er egentlig en snack bar) og det er fem kaféer. Prisene er høye både i butikkene og restaurantene.

Bagasje

Du kan oppbevare bagasje ved inngangen til parkeringsplassen. Denne tjenesten er åpen 24 timer i døgnet, men det er ikke alltid bemannet. Det er ikke en billig tjeneste: for å oppbevare en alminnelig koffert koster det € 12.00 per dag.

Hvis bagasjen din er savnet må du melde umiddelbart ifra til informasjons skranken. Hvis du ikke gjør det og forlater stedet kan du ikke reklamere på kofferten senere!

Informasjon

Det finnes en informasjons skranke i nærheten av bagasjebåndet i ankomsthallen (tlf: +30(0)2810 397129).

Business

Det finnes ikke kontorer eller møterom til leie på Heraklion Lufthavn.

Handikappede

Flyplassen har begrensede fasiliteter for handikappede. Det er mange trapper og ved bagasjebåndet er det bare et toalett for handikappede. Etter anmodning kan handikappede få hjelp ved ankomst og avreise, men dette kan arrangeres lettere med ditt flyselskap.

Andre tjenester

Heraklion Lufthavn er en liten flyplass med få tjenester. Det finnes en bank og ingen minibanker.