Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen direkte togforbindelse med Colombo Lufthavn, men det er en stasjon i nærheten, Katunayaka Togstasjonen på mindre enn en kilometer fra terminalen. Skyttelbusser kjører mellom flyplassen og jernbanestasjonen, hvor du kan ta Fly toget til Colombo.

Bil og buss

Flyplassen ligger i Katunayake, 35 kilometer nord av Sri Lankan hovedstad Colombo og 8 kilometer sørøst for den populære badebyen Negombo. Flyplassen har lett tilgjengelighet med leiebil. Flyplassen ligger langs motorveien A3 (Peliyagoda-Puttalam Hovedvei) mellom Negombo og Colombo.

Omtret en halv kilometer vil du finne skyttelbusser som kjører til og fra busstasjonen. Fra busstasjonen er det tjenester til ulike byer, deriblant Colombo, Negombo, Kandy og Galle.

Bilutleie Colombo Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Det er ingen internasjonale utleiefirmaer stede Colombo Lufthavn, men det er lokale tilbydere som Abans og Nambo. Mange utleiefirma bare tilby sjåfør drevne biler.

Taxi

I ankomsthallen er det en kiosk hvor du kan leie en taxi (tlf: +94(0)11 225 3097), men du betaler sjåføren. Det er faste satser for ulike destinasjoner, delt inn i prisene for drosjer med og uten air acondition.

Flyplass Parkering

Rett utenfor terminal er det en kortsiktig parkeringsplass. Den langsiktige parkeringsplassen er litt lenger ut. Du betaler per dag (eller deler av dagen): 150 rupees for korttidsparkeringen, 50 rupees for langtidsparkering.