Tjenester

Tjenester

Hoteller

Innkvarteringen nærmest Colombo Lufthavn er Gateway Hotel (tlf: +94(0)11 544 0000), Ramada Katunayaka Hotel (tlf: +94(0)11 225 3646) og Hotel Goodwood Plaza (tlf: +94(0)11 5736 000). Business hoteller i Colombo inkludert Hilton Colombo (tlf: +94(0)11 249 2492) og Taj Samudra Hotel (tlf: +94(0)11 244 6622). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Colombo Lufthavn har et rimelig utvalg av butikker, inkludert tax-free butikker og mange elektronikk butikker 8fra TVer til vaskemaskiner og ventiler), men også butikker spesialisert seg på Sri Lanka produkter inkludert berømt av øya). Sri Lanka Airlines har to restauranter på flyplassen. Det er også noen kafeer og snackbarer.

Bagasje

Du kan ikke sette bagasjen på Colombo Lufthavn. Det er en tapt og funnet skranke (tlf: +94(0)11 225 3048) i sentrale hall. Nær terminal inngangen finner du bærere som arbeider ved en innstilt hastighet.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i både Ankomster og Avganger hall for forespørsler om Colombo Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. I ankomsthallen kan du også finne reisebyråer og på turistkontoret.

Business

Det er ingen business fasiliteter på Colombo Lufthavn annet enn grunnleggende fasiliteter som faks, kopimaskiner og internettilgang i VIP lounge (Silk Rute Lounge). Omfattende business fasiliteter tilbys av hoteller i nærheten av flyplass om business i den srilankiske hovedstaden (se Hoteller).

Handikappede

Colombo Lufthavn har god tilgjengelighet  for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpasse heiser og toaletter.

Andre tjenester

Du finner banker, penger vekslingskontor og minibanker spredt rundt terminaler. Det er også et postkontor i ankomsthallen. Her kan du også finne Førstehjelp stasjon (nær bagasjeområdet). Det er også babyen rom.