Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen (flere) tog i Surinam.

Bil og buss

Internasjonale flyplass ligger på en betydelig avstand fra Surinam hovedstaden, på 45 kilometer sør for Paramaribo. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil, fordi den ligger rett utenfor Kennedy hovedvei som fører til Paramaribo.

Det er også en bussforbindelse mellom flyplassen og Paramaribo, men busser bare kjører et par ganger om dagen. Busselskaper Le Grand Baldew (tlf: +597 474 713) i Paramaribo opprettholder en skyttelbuss til flyplass.

Bilutleie Paramaribo Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Tre utleie selskaper er til stede ved Paramaribo Lufthavn: Avis, Budget og Europcar. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjeneste tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser nå flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Ved flyankomster drosjer er tilgjengelig utenfor terminal. En taxi fra flyplassen til Paramaribo tar ca en time og koster ca 125 Surinam gylden.

Flyplass Parkering

Det er en veldig liten parkeringsplass utenfor terminal med plass til bare 12 biler. Du trenger ikke å betale for å parkere her.