Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Paramaribo Lufthavn eller i nærheten. Gode hoteller kan bli funnet i Surinam hovedstad, inkludert Courtyard by Marriott (tlf: +597 459 708), Best Western Elegance Hotel (tlf: +597 420 007) og Royal Torarica‎ (tlf: +597 473500). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Det er et begrensent antall butikker i Paramaribo Lufthavn: Det er bare ett duty-free butikk. Det er også et lite spising og drikking anlegget.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Paramaribo Lufthavn. For tapte og funnet gjenstander kan du slå til generell informasjonsskranke eller sikkerhet.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i det sentrale hall for forespørsler om Paramaribo Lufthavn og flytider. Det vil si, hvis skranke er bemannet.

Business

Det er ingen forretnings fasiliteter i Paramaribo Lufthavn. For dette må du slå til business hoteller i Surinam hovedstaden (se Hoteller) som også tilbyr møteplasser og konferanserom.

Handikappede

Paramaribo Lufthavn har rimelig tilgjengelighet for funksjonshemmede. Den Avgang og Ankomster Hall ligger på bakkeplan.

Andre tjenester

Det er en bank i det sentrale hall hvor du kan veksle penger.