Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Lima Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger 16 kilometer nordvest for Lima sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil: Avenida Faucet går foran terminalen, og du kan nå sentrum av den peruanske hovedstaden via denne veien.

Det finnes ingen busstasjon i eller i nærheten av terminalen. Du må gå til stopp på Avenida Elmer tappekran å fange en bybuss. Minibusser (kombibiler) også bare stoppe på veien, ikke rett foran terminalen. Den kombibiler stopp langs hovedveiene i Lima (Avenida Abancay, Avenida Tacna og Avenida Wilson).

Bilutleie Lima Lufthavn

Du kan finne tellere på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Tre internasjonale utleiefirmaene er til stede på Lima flyplass: Budget, Dollar og Hertz. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Tre taxiselskaper har lov til å frakte passasjerer fra flyplassen: CMV, Mitsoo og Green Taxis (Taxis Verdes). Deres tellere kan bli funnet like utenfor utgangen til ankomsthallen. Du kan bestille en taxi her, men du må forhandle prisen selv. Bli enige om en klar pris, noen ganger drosjesjåfører blir enige om en pris, mens det ikke klart om de mener "dollar" eller "såler" (den peruanske valuta). Også se opp for "hjelpsomme" menn som ønsker å plassere bagasje i bagasjerommet på drosjen. De belaste latterlig priser for en jobb som tar et par sekunder, og taxisjåføren vil nekte å forlate før du betaler spissen.

Flyplass Parkering

Det kortsiktige parkeringsplass ligger rett overfor terminalen. Du kan parkere gratis i 10 minutter, etter at du vil bli belastet 4.50 soles per time. Den store langsiktige parkeringen koster 35 soles per dag og er nøye overvåket. Skyttelbusser kjører fra dette parkeringsplassen til terminalen.