Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ett hotell i Lima flyplass, Ramada Costa Del Sol Lima Lufthavn Hotel (tlf: +51(0)1 711 2000). Andre hotell i nærheten av flyplassen er Hotel San Antonio Abad (tlf: +51(0)1 447 6766) og Manhattan Inn Lufthavn Hotel (tlf: +51(0)1 260 7651). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Etter renovering av Lima Lufthavn i 2005 er det et stort utvalg av restauranter, kafeer, snackbarer og butikker. Suvenirbutikker, duty-free butikker og typiske peruanske produkter kan bli funnet på Peru Plaza. Det finnes også et stort nummer av å spise og drikke fasiliteter, inkludert et sted som vil bli verdsatt av røykere: ikke trange lite rom blå med røyk, men en ekte røyker bar.

Bagasje

Du kan oppbevare bagasjen i skap eller sette den på en pult (tlf: +51 (0) 1 517 3217). Det er en tapt-og-funnet disk i ankomsthallen. Du kan også få bagasjen pakket i plast.

Informasjon

Du finner flere informasjonsskranke (tlf: +51 (0) 1 517 3203) spredt rundt terminalen for forespørsler om Lima flyplass, flytider og flyplass tjenester. Det er også et turistkontor i ankomsthallen.

Business

Det er flere VIP-lounger for Business Class og First Class passasjerer. Her kan du ikke bare drikke og spise noe, men også lese internasjonale aviser, fakse, kopiere og bruke internett. Trådløst internett er selvfølgelig tilgjengelig i disse salongene. For omfattende forretningsfasiliteter, som for eksempel leie møterom og konferanserom, må du slå til Ramada Lufthavn Hotel eller Manhattan Inn Lufthavn Hotel (se Hoteller).

Handikappede

Lima Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner. I tillegg har parkeringsplasser er reservert for handikappede reisende nær terminalen inngangen.

Andre tjenester

Du finner banker, penger vekslingskontorer og minibanker spredt rundt terminalene. På Telefonica kontor i den sentrale hallen du kan fakse, kopiere og foreta internasjonale telefonsamtaler. Det er også et postkontor, apotek, internettkafeer og muligheter for å leie mobiltelefoner. Det er en førstehjelp stasjon (Sanidad aerea) i ankomsthallen av det innenlandske terminalen.