Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen direkte tog til flyplassen. Det er en buss som går til Sao Paulo jernbanestasjonen.

Bil og buss

Flyplassen ligger ca 25 kilometer nord øst for Sao Paulo. For å komme til flyplassen, ta Ayrton Senna motorveien eller presidenten Dutra motorveien i retning flyplassen, og følg skilting.

Den (røde og blå Flybussen går regelmessig fra begge terminalene til sentrum Sao Paulo, busstasjonen, det innenlandske flyplassen Gongonhas og til flere hoteller. Bus Billettprisen er BRL 24,00 og turen vil ta ca 40 minutter. Du kan kjøpe bussbilletter ved ankomsthallen. Det er også byen busser og luksus busser som går til og fra flyplassen.

Bilutleie Sao Paulo Guarulhos Internasjonale Lufthavn

Det er mange bilutleiefirmaer i Sao Pablo Lufthavn: Avis, Budget, Localiza, Locar Alpha og Unidas. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved EasyTerra, sammenligner dette nettstedet priser fra flere bilutleiefirmaer.

Taxi

Drosjer er tilgjengelige foran begge terminalene. Det beste du kan gjøre er å kjøpe forhåndsbetalte taxi bonger på Sao Paulo Reisebyrå. En tur til sentrum Sao Paulo koster ca BRL 85,00. Hvis du ikke kjøper en kupong, så kan du avtale en fast pris, og sjekk om måleren er på null.

Flyplass Parkering

Det er flere parkeringsplasser på flyplassen. Alle 3000 parkeringsplasser rett foran terminalene. En time av parkering koster 7,50 BRL, 4 timer BRL 13,50 og en dag opp til BRL 31,50.