Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i terminalene, men Ceasar Park Hotell (tlf. +55(0)11 2124 5800) ligger bare 5 minutter unna med buss. Et annet alternativ er i nærheten av Marriot Sao Paolo flyplass Hotell (tlf. +55(0)11 2468 6999). For flere hoteller og på linje reservasjoner, kan du gå til Booking.com. Dette nettstedet tilbyr et bredt utvalg av hoteller til konkurransedyktige (internett) priser.

Shopping og måltid

Begge terminalene har mange butikker, restauranter og (snack) barer.

Bagasje

Bagasje lagringsplass er tilgjengelig ved ankomsthallen. Pris: 7,00 BRL opptil BRL 18,00 per koffert. Du kan også gå hit for tapt og funnet elementer (tlf. +55 (0) 11 5543 0488)

Informasjon

Ved avgang terminalene er det informasjonsskrankene hvor du kan finne informasjon om flyplassen og rutetider. I ankomsthallen er en Turistinformasjonen.

Business

I avgangshallen er det flere forretningsfasiliteter (fax, kopimaskin og datamaskiner). Det finnes også kontor og møterom (opptil 100 personer). På de ulike salongene er det fasiliteter for å koble den bærbare datamaskin.

Handikappede

Sao Paulo Guarulhos Internasjonale Lufthavn har toaletter for personer med redusert mobilitet og telefoner for hørselshemmede. Det er tilpasset heiser og flyplassen er rullestol-vennlig.

Andre tjenester

Alle terminalene har minibanker. Det er høy fart og trådløst internett i begge terminalene. Du kan koble din bærbare datamaskin i salongene.