Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med flyplassen.

Bil og buss

Santos Dumont Lufthavn ligger bare to kilometer fra Rio de Janeiro sentrum, rett ved Baia de Guanabara. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil fordi veien langs denne bukten også går forbi flyplassen.

Det er to busselskaper med tilkoblinger fra Santos Dumont Lufthavn. Realtur Bussene tar omtrent tjue minutter å kjøre fra flyplassen til strendene på Copacabana. Hver halvtime, busser Ekte Auto Ônibus skyttel forlate for den sentrale busstasjonen i Rio de Janeiro, Galeão flyplass og byens sørlige forsteder til endestasjonen Barra da Tijuca.

Bilutleie Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskaper i ankomsthallen. To utleiefirmaene har en tilstedeværelse i Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn: Avis og Hertz. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Det er taxier utenfor ankomsthallen som du kjøper en billett til en fast rente i en kiosk. En tur fra Santos Dumont til Ipanema koster rundt 30 Reals.

Flyplass Parkering

Det finnes et parkeringshus nær terminalen, du kan også parkere bilen på en utendørs parkeringsplass. Totalt er det plass til over tusen biler. Du kan få mer informasjon om parkering på Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn via Multipark nettsiden, eller via telefon nummer 0800 116 001 (kun innen Brasil).