Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Rio de Janeiro Santos Dumont flyplass, men det er mange i nærheten. En av de nærmeste hotellene er Ibis Hotel (tlf: +55(0)21 3506 4500). Andre hotell i nærheten av flyplassen inkluderer Novotel (tlf: +55(0)21 3506 8500), Windsor Asturias (tlf: +55(0)21 2195 1500) og Aeroporto Othon Hotel (tlf: +55(0)21 3575 7200). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Det er et begrenset antall restauranter, kafeer, (snack) barer og butikker på Santos Dumont Lufthavn.

Bagasje

Det er ingen bagasje skap på flyplassen. Du kan spørre om tapte gjenstander i informasjonsskranke.

Informasjon

I den sentrale hallen er det en informasjonsskranke for forespørsler om Santos Dumont Lufthavn, flytider og flyplass tjenester.

Business

Flyplassen tilbyr ikke forretningsfasiliteter. Dette kan endre seg når utvidelser for 2014 FIFA VM er gjennomført, men inntil da må du slå til hoteller i nærheten (se Hoteller) for forretnings fasiliteter.

Handikappede

Rio de Janeiro Santos Dumont Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter.

Andre tjenester

Du vil finne banker (Banco do Brasil, HSBC), valutaveksling kontorer og minibanker spredt rundt terminalene. I tillegg får du tilgang til internett via datamaskiner på en av internettkafeer.