Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen tog forbindelse med Rio de Janeiro Galeão Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger 20 kilometer nord for Rio de Janeiro sentrum. Flyplassen ligger på en øy og det er derfor ikke mange måter å få danne Rio til flyplassen. Du kan enten ta Linha Vermelha eller Avenida Brasil (motorveien BR-101). Veien til flyplassen er tydelig skiltet på begge veiene som Aeroporto Internacional Antonio Carlos Jobim.

Regelmessige busser opprettholde forbindelsen med Rio de Janeiro sentrum, men vi anbefaler at du tar en av ekspressbuss. Den Empresa Ekte bussene kjøre til Santos Dumont Lufthavn, Rio forretningssenter og strendene i Copacabana.

Bilutleie Rio de Janeiro Galeão Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskaper i Ankomster Haller av begge terminaler. Det er fem utleiefirmaene, den internasjonale leverandører Avis, Hertz og National, og den lokale utleiefirmaene Localiza og Unidas. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Det finnes en enorm rekke taxier utenfor ankomsthallen. For å unngå å bli trakassert av flere titalls drivere, du bedre bestille taxi på turistkontoret disk i ankomsthallen. Du betaler en fast rente som ikke endres, selv om taxi setter seg fast i noen travle trafikken i Rio de Janeiro. Reisen til Rio sentrum tar ca 45 minutter (utenfor rushtiden).

Flyplass Parkering

Det er stor overbygget parkeringshus og parkeringsplasser med plass for både kort og langtidsparkering ved begge terminalene. Mer informasjon om parkering på Rio de Janeiro Galeão flyplass kan fås via telefon nummer 55 (0) 21 398 4597.