Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ett hotell på Galeão Lufthavn, Luxor Hotel (tlf: +55(0)21 2468 8998). Andre hotell i nærheten av flyplassen inkluderer Stop Time Hotel (tlf: +55(0)21 3976 0082), Windsor Guanabara Hotel (tlf: +55(0)21 2195 6000) og Hotel Ibis (tlf: +55(0)21 3506 4500). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Begge terminaler tilby et rimelig antall restauranter, kafeer, (snack) barer og butikker, der de nyere Terminal 2 klart slår den gamle Terminal 1. Luxor Hotel tilbyr en brasiliansk grillrestaurant.

Bagasje

Du kan finne skap for bagasje og tapt-og-funnet skranke i begge terminalene. Du kan også få bagasjen pakket i plast.

Informasjon

Både i Ankomster og Avganger Haller kan du finne informasjonsskranke for forespørsler om Rio de Janeiro Galeão Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. I tillegg Terminal 2 tilbud berøringsskjerm der du kan søke etter informasjon. Turistkontoret har en skranke i ankomsthallen på begge terminaler.

Business

Bortsett fra noen grunnleggende fasiliteter som faksing og kopiering er det ingen forretnings fasiliteter tilgjengelig i terminalen. For dette må du slå til Luxor Hotel (se Hoteller) som også tilbyr møteplasser og konferanserom.

Handikappede

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner. Parkeringsplasser har også vært reservert for funksjonshemmede reisende i nærheten av terminalen.

Andre tjenester

Du finner banker, penger vekslingskontorer og minibanker spredt rundt terminalene. Det er også et postkontor, et apotek, en Første Hjelp stasjon og baby rom. Flyplassen tilbyr internettkafeer, samt hotspots tilby trådløst internett (Wi-Fi), for eksempel ved Bobs Restaurant, Rei do Mate restaurant og Via Mundi kafé.