Transport

Lokal transport

Tog

T-bane linje 1 forbinder flyplassen med Brasilia sentrum. Togene går hvert 20 minutter.

Bil og buss

Flyplassen ligger 11 kilometer sør for den brasilianske hovedstaden. Brasilia flyplass er lett tilgjengelig med leiebil: motorveier DF-002 og DF-003 fører fra byen til DF-047 som fører til flyplassen. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Bybuss 102 tar tretti minutter fra Brasilia Lufthavn til sentrum. Mindre busser (linjer 30 og 11) kjørt til den sentrale busstasjonen. Langdistanse busser kjøre fra busstasjonen til ulike destinasjoner i Brasil.

Bilutleie Brasilia Lufthavn

Åtte bilutleie selskaper er til stede på Brasilia Lufthavn. Du kan leie en bil fra de internasjonale selskapene Avis, Budget og Hertz, eller fra lokale tilbydere Interlocadora, Localiza, Locar Alpha, Movida og Unidas ved skranken i ankomsthallen. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Det er lange linjer taxier utenfor ankomsthallen. Pass på sjåføren slår på apparatet eller bli enige om en klar pris på forhånd. En tur fra Brasilia Lufthavn til sentrum koster ca. 30 ekte og tar ca. 15 minutter.

Flyplass Parkering

Det er en stor parkeringsplass utenfor terminalen, som kan romme mer enn tusen biler. Du betaler 5 real for den første timen, 3 real for den andre timen og deretter 1 real per time. Den dagsrate er summen av disse beløpene 31 real.