Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen på Brasilia Lufthavn. Den nærmeste hotellene ligger i den sørlige bydelene i den brasilianske hovedstaden, som Hotel Pousada Brasil (tlf: +55(0)61 3443 9000) og Hotel Pousada do Pescador (tlf: +55(0)61 3323 8441). Du har flere valg i sentrum, for eksempel Hotel Mercure Brasília Lider (tlf: +55(0)61 3426 4000) og Carlton Hotel (tlf: +55(0)61 3224 8819). Golden Tulip Brasília Alvorada (tlf: +55(0)61 3424-7018) er et populært valg blant både business reisende og turister, på grunn av den utmerkede tilgjengelig (inkludert et konferansesenter). For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Brasília Lufthavn har mange restauranter, kaffer, snackbarer og butikker. De fleste restauranter stengt om i kveld, men to snack barer er åpne 24 timer i døgnet. Med over 140 butikker du ikke trenger å være kjedelig på Brasilia Lufthavn.

Bagasje

Det finnes skap til å oppbevare bagasjen. Det er en tapt og funnet kontor nær bagasjeområdet.

Informasjon

Både i ankomster og Avganger hall det er en informasjonsskranke for henvendelser om flyplassen, flytider og flyplass tjenester. Det er også en turist informasjonssenter (tlf: +55(0)61 3364 9488) i ankomsthallen med løpesedler, brosjyrer og kart. Borsett fra rådgivning ansatte kan du også bruke en berøringsskjerm.

Business

Bortsett fra en VIP-lounge Brasilia Lufthavn tilbyr ikke business tilgjengelig. På postkontoret kan du kopiere og fakse, men for mer omfattende business tilgjengelig du trenger for å slå til en av virksomheten hotell i Brasilia sentrum, som Blue Tree Park (se Hoteller).

Handikappede

Brasilia Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter og også lavthengende telefoner.

Andre tjenester

Det er to banker, som Banco do Brasil også fungerer som en pengene vekslingskontor. I tillegg er det seks minibanker, Første Hjelpstasjon, et postkontor og noe reisebyråer.