Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til Gold Coast Lufthavn ennå, men det er planer om å utvide den såkalte Gold Coast Linje til flyplassen. Den nærmeste stasjonen er Robina Stasjon, tilgjengelig med buss 761.

Bil og buss

Gold Coast Lufthavn ligger 20 kilometer sør for Surfers Paradise og nord for Tweed Heads. Flyplassen ligger mellom Gold Coast Hovedvei og Stillehavet motorvei, og derfor lett tilgjengelig med leiebil.

Utenfor ankomsthallen er det en transport kiosk hvor du kan kjøpe billetter til busser med ulike destinasjoner. Buss 702 går via Gold Coast Hovedvei til Surfers Paradise og Southport. Buss 761 opprettholder forbindelsen mellom Tweed Heads og Robina og stopper halvveis på Gold Coast Lufthavn

Bilutleie Gold Coast Lufthavn

Du kan finne skranke for bilutleie selskaper i ankomsthallen. Seks utleie selskaper er til stede Gold Coast Lufthavn: Avis, Budget, Europcar, Hertz, RedSpot og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved hjelp av tjeneste som leveres av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Utenfor ankomsthallen finnes drosjer i selskapet Gold Coast Cabs. Du kan bestille en taxi på selskaper hjemmeside. En taxi tur til Surfers koster ca 40 Australske dollar.

Flyplass Parkering

Like foran Terminal 1 er det en kortsiktig parkeringsplass med direkte bak det dekket plasser for langtidsparkering. Foran Terminal 2 er det en mindre parkeringsplass for kortsiktig parkering. Et annet langsiktig parkeringsplassen ligger litt lenger bort fra terminaler. Mer informasjon om de ulike parkeringsmuligheter finnes på webside til Gold Coast Lufthavn.