Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på Gold Coast Lufthavn, men flyplassen ligger direkte på svært populære strender hvor du finner et stort utvalg av overnattingssteder. I nærheten av flyplassen er det for eksempel Kirra Surf Holiday Apartments‎ (tlf: +61(0)7 5589 0300), Golden Riviera Beach Resort‎ (tlf: +61(0)7 5525 9800), Coolangatta Sands Hotel‎ (tlf: +61(0)7 5536 7472) og Tweed Ultima Leiligheter (tlf: +61(0)7 5599 3500). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internet.

Butikker og restauranter

Gold Coast Lufthavn er en liten flyplass, men det gir en rimelig utvalg av restauranter, kafeer, snackbarer og butikker. Butikkene er i hovedsak rettet mot den viktigste aktiviteten på strendene, så mye av surfe utstyr og tilbehør.

Bagasje

Det er skap rett utenfor terminal, nær kortsiktige parkeringsplass. Store kofferter ikke plasser og du kan bare oppbevare bagasjen for maksimalt 24 timer.

Informasjon

I begge terminaler er det en informasjonsskranke for spørmål om flytider og flyplassen tjenester. Det er et Transport Informasjonsskranke utenfor ankomsthall.

Business

Det er en lounge på Gold Coast Lufthavn, av Jetstar Airlines. Salonger er kun tilgjengelig for Jetstar passasjerer og er hovedsakelig rettet mot foreldre som ønsker å underholde sine barn mens du venter på en flytur.

Gold Coast er et feriemål, og så egentlig ikke rettet mot business reisende. Du kan imidlertid leie møterom og konferanserom i nærheten av flyplassen, ved for eksempel koferanse sentrum av Tweed Ultima Leiligheter (se Hoteller).

Handikappede

Siden renovering av terminal Gold Coast Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpasset toaletter, og også lavthengende telefoner. På kort sikt parkeringsplassen er det også plasser reservert for funksjonshemmede reisende.

Andre tjenester

Det finnes minibanker i begge terminaler og i den internasjonale terminalen er det også valutaveksling kontorer. Trådløst internet (Wi-Fi) er tilgjengelig.