Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Monterrey Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger 15 kilometer nordøst for Monterrey sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig fra sentrum med leiebil: Du først følge Avenida Constitucion og deretter Carretera Miguel Alemán (også: Carretera Federal 54) som fører direkte til flyplassen. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Fra busstasjonen bussene ikke bare forlate for Monterrey, men også for Monclava, Saltillo, Nuevo Laredo, Reynosa og Matamoros. Det er enda internasjonale busser, til Laredo og McAllen i den amerikanske delstaten Texas.

Det er også en luksus Sky Express Bus mellom flyplassen og Monterrey. Det går fra Valle Oriente busstasjonen på Avenida Lázaro Cardenas. Disse luksus busser tilbyr gratis trådløst Internett om bord.

Bilutleie Monterrey Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskapene i første etasje i ankomsthallen. Ni utleie selskaper er til stede ved Monterrey Lufthavn: Avis, Advantage, Alamo, Budget, Dollar, Europcar, Hertz, Payless og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Du kan bestille en taxi i en kiosk utenfor ankomsthallen. Det er faste satser for ulike destinasjoner. En tur til Monterrey sentrum tar ca en halv time.

Flyplass Parkering

Det er kort og lang sikt parkeringsplasser nær terminalene. For korttidsparkeringen betaler du 24 pesos for den første halve timen, og deretter 6 pesos per 15 minutter med maksimalt 300 pesos per dag. På lang sikt parkeringsplassen betaler du 190 pesos per dag.