Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Monterrey Lufthavn. Den nærmeste hotellet er Hampton Inn Monterrey Lufthavn (tlf: +52(0)81 8625 2900). Andre hotell i nærheten av flyplassen inkluderer Best Western Monterrey Lufthavn (tlf: +52(0)81 8220 3200), Courtyard by Marriott (tlf: +52(0)81 8625 5050), Fairfield Inn (tlf: +52(0)81 8625 2000) og Hotel Ibis (tlf: +52(0)81 8196 4040). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Utvalget av restauranter, kafeer, (snack) barer og kafeer i Monterrey Lufthavn har betydelig forbedret de siste årene. Flere butikker har også lagt til. Bortsett fra de vanlige duty free og klær butikker du kan kjøpe typisk meksikansk suvenirer.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Monterrey Lufthavn. Det er en tapt-og-funnet skranke i ankomsthallen. Du kan også få bagasjen pakket i plast.

Informasjon

Det er informasjonsskranke i både Ankomster og Avganger Hall for forespørsler om Monterrey, flytider og flyplass tjenester.

Business

Monterrey Lufthavn har tre VIP-lounger: den Aeromexico salongen, Azteca lounge og Centurion salongen til American Express. Disse salonger tilbyr grunnleggende fasiliteter som faks, kopiering og internettilgang. Omfattende forretnings fasiliteter tilbys av virksomheten i flyplassens nærhet (se Hoteller).

Handikappede

Som for tilgjengelighet for funksjonshemmede Monterrey Lufthavn møter med amerikanske standarder. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner. I tillegg har plasser er reservert for handikappede reisende på parkeringsplassen, nær inngangen til terminalene.

Andre tjenester

Det er noen banker og en pengene vekslingskontor av American Express. Du kan også finne minibanker spredt rundt terminalene. Trådløst internett (Wi-Fi) er også tilgjengelig