Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Guadalajara Lufthavn.

Bil og buss

Flyplassen ligger 17 kilometer sørøst for Guadalajara. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil: fra Guadalajara følger man motorveien (vei nummer 23) i retning av Chapala. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

En minibuss (Servicio Colectivo) går hver halvtime fra flyplassen for Guadalajara.

Bilutleie Guadalajara Lufthavn

Du kan finne en skranke for bilutleie selskaper i ankomsthallen. Ingen mindre enn elleve utleiefirmaene er tilstede ved Guadalajara flyplassen: Avis, Budget, Hertz, Europcar, Executive, National, Optima, Sikkerhet, Sixt, Thrifty og U-Save. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

I ankomsthallen er det kiosker hvor du kan bestille og betale for en taxi. En taxi tur til Guadalajara sentrum koster rundt 200 pesos, til Chapala eller Ajijic (både på Lake Chapala) om 400 pesos. Du kan bestille taxi via +52 (0) 33 3688 5925.

Flyplass Parkering

Det er en parkeringsplass i nærheten av terminalbygningen. For den første timen betaler du 25 pesos, etter at 23 pesos per time. Satsen for den første hele dagen er 374 pesos, etter at 186 pesos per dag.