Tjenester

Tjenester

Hoteller

Hotel Casa Grande (tlf: +52(0)33 3678 9000) er plassert på flyplassen og er koblet til terminalen via en overbygd korridor. Andre hotell i nærheten av flyplassen inkluderer Camino Real de Guadalajara (tlf: +52(0)33 3134 2424), Crowne Plaza Guadalajara (tlf: +52(0)33 3634 1034), Hotel Country Plaza (tlf: +52(0)33 3633 4633) og InterContinental Presidente (tlf: +52(0)33 3678 1234). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Det finnes et begrenset utvalg av restauranter, kafeer og snackbarer på Guadalajara Lufthavn. Bortsett fra en restaurant er det noen snackbarer og kafeer, inkludert en Starbucks. Antallet butikker er også begrenset.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Guadalajara Lufthavn. Det er en tapt-og-funnet pulten i ankomsthallen. Du kan også få bagasjen pakket i plast.

Informasjon

For informasjon om flyplassen tjenestene beste du slå til flyselskapene teller. Det er en informasjonsskranke i ankomsthallen, men hovedsakelig for turistinformasjon og hotellbestillinger.

Business

Bortsett fra noen grunnleggende fasiliteter som faks, kopiering og internettilgang i VIP lounge (Salón Centurion) er det ingen business-fasiliteter tilgjengelig i terminalen på Guadalajara Lufthavn. Omfattende business tilgjengelig tilbys ved flyplassen, hotellet Casa Grande som har møteplasser og konferanserom, og ved Guadalajara business hoteller (se Hoteller).

Handikappede

Guadalajara Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner. På parkeringsplassen, nær terminal inngangen, har plasser er reservert for handikappede reisende.

Andre tjenester

Det er noen banker, valutaveksling kontorer og minibanker. Trådløst internett (Wi-Fi) er tilgjengelig på flyplassen, men ikke gratis. Du kan bruke gratis Wi-Fi som kunde hos Burger King eller Starbucks-filial på Guadalajara Lufthavn.