Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med flyplassen.

Bil og buss

Flyplassen ligger 13 kilometer sørøst for San Pedro Sula sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig fra byen med leiebil via motorvei 765. Veien og avkjørselen til flyplassen er tydelig skiltet.

Bilutleie San Pedro Sula Lufthavn

Du kan finne en teller for bilutleie selskaper i ankomsthallen. Noen internasjonale og diverse lokale utleiefirmaer er tilstede i San Pedro Sula Lufthavn. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Du finner taxier utenfor ankomsthallen. En taxi til sentrum av San Pedro Sula kostnader 10-14 amerikanske dollar. (Honduras valuta er Lempira, men taxi sjåfører også akseptere amerikanske dollar).

Det er ingen regelmessige bussruter fra flyplassen til San Pedro Sula. Busser gjøre krysse nærliggende viadukten, men det er for langt å gå, spesielt når du har bagasje. Det er imidlertid en skyttelbuss av selskapet Hedman Alas til Hedman busstasjonen i San Pedro Sula. Du kan kjøpe billetter i en kiosk i ankomsthallen.

Flyplass Parkering

Det er en parkeringsplass utenfor terminalen. Vi fraråder å la bilen her om natten.