Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på denne flyplassen. Hoteller i nærheten San Pedro Sula Lufthavn omfatte Hilton Princess San Pedro Sula Hotel‎ (tlf: +504(0)2 556 9600), InterContinental Hotel Real San Pedro Sula‎ (tlf: +504(0)2 545 2500) og Gran Hotel Sula‎ (tlf: +504(0)2 552 9999). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Terminalen i San Pedro Sula Lufthavn er relativt liten og det er et begrenset antall restauranter, (snack) barer og butikker. Dette vil trolig bedre når den nye terminalen åpnes i 2015.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på denne flyplassen. Du kan spørre om tapte gjenstander i informasjonsskranke eller med politiet på flyplassen.

Informasjon

Det er en informasjons kiosk i det sentrale hallen. Her kan du ikke bare få informasjon om flyplassen, men også turistinformasjon.

Business

San Pedro Sula Lufthavn tilbyr ikke forretningsfasiliteter. Dette er trolig også kommer til å endre når den nye terminalen vil være klar. Omfattende virksomhet fasiliteter er tilgjengelig i virksomheten hotellene i byen (se Hoteller).

Handikappede

San Pedro Sula Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Avgang og Ankomst Halls samt alle andre tjenester er plassert i første etasje. Det er tilpasset toaletter

Andre tjenester

Terminalen har kun grunnleggende tjenester: en bank, noen penger utveksling kontorer og minibanker, og et postkontor. Igjen, når den nye terminalen vil bli åpnet i 2015 nivået av tjenester vil bli utvidet.