Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til Guatemala By Lufthavn.

Bil og buss

La Aurora Lufthavn ligger 6 kilometer sør for Guatemala By sentrum. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil. Fra byen Avenida 6A fører til flyplassen.

Bybuss 32 forbinder flyplassen med Guatemala By sentrum. Bussen går hvert 30. minutt og turen tar ca en time. Det er også skyttelbusser kommer til byen som stopper på ulike hoteller. Fra busstasjonen i Guatemala By busser kjører til Antigua (reisetid ca en time).

Bilutleie Guatemala By Lufthavn

Du kan finne tellere for bilutleie selskaper i ankomsthallen. Fire utleie selskaper er til stede ved Guatemala By Lufthavn: Avis, Budget, Hertz og National. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Drosjer kan finnes utenfor ankomsthallen. Pass på at sjåføren slår på måleren eller tydelig enige om en pris på forhånd. En taxi fra flyplassen til Guatemala By koster ca US $ 10. Den drosjer kan også ta deg til Antigua hvor prisen beløpene til 30-40 amerikanske dollar.

Flyplass Parkering

Det er en parkeringsplass utenfor terminalen. Vi anbefaler å bare parkere leiebil her for en kort tid og ikke la den natten.