Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Guatemala By Lufthavn. Den nærmeste hotell er Hotel Westin Camino Real‎ (tlf:+502(0)2 433 3000), Hotel Real Intercontinental Guatemala‎ (tlf: +502(0)2 413 4444), Clarion Suites Hotel Guatemala By‎ (tlf: +502(0)2 421 3333) og Holiday Inn (tlf: +502(0)2 421 0000). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Siden renovering av den gamle terminalen og tillegg av Terminal Nord utvalget av restauranter, (snack) barer og kafeer har kraftig forbedret. Shoppingområdet har også blitt utvidet, med for eksempel en stor duty-free butikk og mange suvenirbutikker.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen. For tapte-og-funnet gjenstander må du slå til informasjonen i den sentrale hallen.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i det sentrale hall der ansatte kan informere deg om flytider og flyplassen tjenester. Det er også tellere av Turist kontor og du kan bestille hotell i ankomsthallen.

Business

Bortsett fra noen grunnleggende fasiliteter som kopiering og faksing ved VIP lounge (Presidents Club) er det ingen forretningsfasiliteter i Guatemala By Lufthavn. Business fasiliteter og muligheten til å leie møterom og konferanserom er tilbudt av virksomheten hotellene i byen (se Hoteller).

Handikappede

Utmerkede fasiliteter har blitt opprettet for funksjonshemmede da terminalen ble renovert. Det er rullestol ramper, brede automatiske dører, tilpasset toaletter og lavthengende telefoner. Du kan be om hjelp i informasjonen.

Andre tjenester

Du kan gå til en bank eller en av de vekslekontorer å veksle penger. Det er også flere minibanker. I tillegg er det et postkontor, et apotek og flere reisebyråer. Du kan kontakte Førstehjelp stasjonen via informasjonsskranken. Selv om det ikke på flyplassen, men morsomt å besøke hvis du trenger å vente lenge for flyturen, er dyrehagen. Det er en femten minutters gange fra flyplassen. Har du mer tid? Midt imot den zoologiske hagen er det en stor souvenir marked.