Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til Santo Domingo Lufthavn.

Bil og buss

Las Américas Lufthavn ligger 20 kilometer sørøst for Santo Domingo. Hovedstaden er lett tilgjengelig med leiebil. Fra flyplass en motorvei løper over Ozama Elv til hovedgaten i Santo Domingo, 27 Avenida de Febrero. Selv om dette er en rask rute, er veien langs kysten mye hyggelire. Denne fører til Avenida George Washington og videre til sentrum av den sentrale byen (Ciudad Colonial).

Det er også en (uregelmessig) bussforbindelse mellom flyplassen og Santo Domingo sentrum. Minibusser kjører også til og fra flyplassen.

Bilutleie Santo Domingo Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskaper i ankomsthall. Mange utleiefirmaer er tilstede på Santo Domingo lufthavn, inkludert lokale leverandører og internasjonal seg som Avis, Budget, Europcar, National og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjeneste tilbys EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Drosjer kan finnes utenfor ankomsthall. Kostnadene ved en tur til Santo Domingo sentrum i hovedsak avhenge av din forhandlingsteknikk. Hvis du klarer å slå ned prisen du kan få taxi for 500 pesos, hvis ikke, kan du betale dobbelt så mye. En taxi til Santana Beach koster ca 1500 pesos. Taxi sjåfører også akseptere amerikanske dollar.

Flyplass Parkering

Motsatt side av terminal ligger en parkeringsplass son kan romme rundt 1.500 biler. Deler av den har vært reservert for leiebiler. Du betaler 20 pesos for den første time, og etter at 15 pesos per time. En hel dag parkering kostnader 160 pesos for den første dagen, og etter at 60 pesos per dag.