Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Santo Domingo Lufthavn. Den nærmeste hotel er Quality Real Aeropuerto Santo Domingo Hotel (tlf: +809 549 2525). Be Live Hamaca Hotel‎ (tlf: +809 523 4611) ligger også i nærheten. Du kan finne andre hoteller i Santo Domingo senter, inkludert Renaissance Jaragua Hotel & Casino (tlf: +809 221 2222), Occidental El Embajador (tlf: +809 221 2131) og InterContinental Hotel (tlf: +809 221 0000). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stor utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Bortsett fra butikker og spise og drikke fasiliteter i avgangshallen på nivå 2 er det mat domstol på Nivå 3 av terminalen som er tilgjengelig for alle.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Santo Domingo Lufthavn. Det er en tapt og funnet skranke på bagasjeområdet. Du kan ha din bagasje pakket i plast.

Informasjon

I både ankomster og Avganger hall kan du finne informasjonsskranke for forespørsler om Santo Domingo Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. I tillegg finner du flere reisebyråer og turistkontor i Ankomsthallen.

Business

Bortsett fra en VIP- lounge med grunnleggende fasiliteter som faksing og kopiering Santo Domingo Lufthavn tilbyr ikke business fasiliteter. For dette må du slå til business hoteller i sentrum av byen, som InterContinental Hotel (se Hoteller).

Handikappede

Santo Domingo Lufthavn har rimelig tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter.

Andre tjenester

Du vil finne banker (Banco del Progreso, Banco de Reservas, Banco Popular og Banco Leon),valutaveksling kontorer og minibanker spredt rundt terminaler. Det er også et lite postkontor.