Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til Punta Cana Lufthavn.

Bil og buss

Punta Cana Lufthavn ligger på østkysten av Den dominikanske republikk, mellom strender og feriesteder. Kommer fra nord kan du nå flyplassen i leiebil via Cap Cana motorveien, fra sør, tar du Boulevard Hotelero. Begge veier koble til Carretera Aeroporto til flyplassen.

Busser ser ut til å kjøre fra flyplassen til destinasjoner langs kysten, men kjører de veldig sjelden.

Bilutleie Punta Cana Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Flere utleiefirmaer har en tilstedeværelse på Punta Cana Lufthavn, inkludert internasjonale seg som Avis, Budget og Hertz, men også noen lokale leverandører. Du kan også bestille leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys av EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

De fleste ankommer Punta Cana Lufthavn har organisert sin transport via hotellet deres. Hvis du ikke har gjort det du kan finne drosjer utenfor ankomsthallen. Det er faste satser for ulike destinasjoner, og de fleste taxi sjåfører har en kopi av denne offisielle prislisten. Du kan betale taxi sjåfører i lokal valuta, peso, men også i amerikanske dollar eller euro.

Flyplass Parkering

Det er en parkeringsplass utenfor terminalen, men bare for kortsiktig parkering. Vi vil sterkt fraråde å forlate leiebil her på natten.