Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Punta Cana Lufthavn, men flyplassen ligger i nærheten av stranden der du kan finne mange feriesteder. Overnatting i nærheten av flyplassen inkluderer Club Med Punta Cana (tlf: +809 686 5500), Punta Cana Resort & Golf Club (eid av Punta Cana gruppen som også driver flyplassen, tlf: +809 959 2262) og Be Live Grand Punta Cana‎ (tlf: +809 686 9898). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Det er bare noen få butikker og spise og drikke fasiliteter på flyplassen. Midt i mot terminal men du kan finne et stort kjøpesenter, mer som et marked, med et stort utvalg av både lokale produkter og internasjonale merkevarer.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Punta Cana Lufthavn. Det er en tapt-og-funnet skranke på bagasjeområdet.

Informasjon

I den sentrale hallen er det en informasjonsskranke for forespørsler om Punta Cana Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. Det er også reisebyråene.

Business

Det er ingen VIP lounge på Punta Cana Lufthavn men det er en VIP-terminal. Det er ment for de som ankommer eller reiser med private fly. Den store hoteller og feriesteder i denne delen av Den dominikanske republikk er i hovedsak rettet mot turister. Det er noen store områder tilgjengelig, men de er hovedsakelig brukt for feiringer, fester og bryllup.

Handikappede

Alle fasiliteter på Punta Cana Lufthavn er på bakkeplan og lett tilgjengelig for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og tilpasset toaletter.

Andre tjenester

I den sentrale hallen kan du finne vekslingskontorer og minibanker. I tillegg er det en liten lekeplass og et apotek. Det er også internettkafeer og trådløst internett (Wi-Fi) er tilgjengelig.