Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen tog på Aruba.

Bil og buss

Flyplassen ligger sørøst for Oranjestad, Arubas hovedstad. Flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil, som den ligger rett utenfor øyas hovedveien.

Det er en busstasjon i nærheten av terminal. Arubus (tlf: +297 5827 089) har flere tjenester som forbinder flyplassen med andre steder på Aruba.

Bilutleie Aruba Lufthavn

Tvers overfor ankomsthallen er det en rad med kontorer på bilutleie selskaper. På Aruba flyplass kan du leie en bil med ikke mindre enn til selskaper, inkludert noen lokale og internasjonale leverandører som Avis, Budget, Hertz og National. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenestene som EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Drosjer (tlf: +297 5875 900) kan være funnet utenfor ankomsthallen. Det er faste priser til flere destinasjoner. Prisene er tydelig indikert på skilt.

Flyplass Parkering

Det er en parkeringsplass utenfor terminalen. Det er ingen separate kort eller lang sikt parkeringsplasser. Du betaler 3 Aruban floriner per time. Dagen sats er 30 floriner for de to første dagene, etterfulgt av 15 floriner per dag.