Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på Aruba Lufthavn. Den nærmeste innkvarteringen Talk of the Town Hotel and Beach Club‎ (tlf: +297 5823 380). Siden Aruba er ikke en stor øy, er du i nærheten av flyplassen neste overalt. Andre hotell på Aruba inkludert Hyatt Regency Aruba Resort and Casino (tlf: +297 5612 885), Westin Aruba Resort (tlf: +297 5864 466) og Manchebo Beach Resort and Spa (tlf: +297 5823 444). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

Det er bare noen få restauranter, kaffer, (snack) barer og butikker på Aruba Lufthavn. De er hovedsakelig konsentrert i første etasje, men i andre etasje (avgangshallen) er det noe små spiser og drikker fasiliteter.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen på Aruba Lufthavn. Det er en tapt og funnet skranke i den sentralen hallen. Du kan også spørre om tapt gjenstander på nettet.

Informasjon

Det er en informasjonskranke i den sentrale hallen i første etasje for forespørsler om Aruba Lufthavn, flytider og flyplass tjenester.

Business

De to VIP-lounger og Marriott Vacation Club tilbyr grunnleggende fasiliteter som faksing og kopiering. For mer omfattende business fasiliteter, som møterom og konferanserom, må du slå til større alpinanlegg og hoteller på øya (se Hoteller) selv om de fleste av dem er mer rettet mot turister enn businessreisende.

Handikappede

Aruba Lufthavn har rimelig tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper og heiser og toaletter er tilgjengelig med rullestol.

Andre tjenester

Det er banker, valutaveksling kontorer og minibanker spredt rundt terminalene. Trådløst internett er tilgjengelig på hele flyplassen til en pris. Du kan betale på en kiosk i ankomsthallen. Det er også et lite stillhet rom i andre etasje.