Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse, men i 2006 ble en ny jernbanestasjon åpnet som ligger ikke langt fra flyplassen South Parkway. Skyttelbussene går til denne stasjonen fra terminalbygget. Busser går også fra terminalen til Lime Street Station i sentrum av Liverpool.

Bil og buss

Flyplassen ligger 15 kilometer sørøst for sentrum og er lett tilgjengelig fra følgende tre hovedveier: M53 (utgang 5), M56(utgang 12) og M62 som kobler seg til A561 til flyplassen. Veien til flyplassen er tydelig angitt på trafikkskilt.

Airlink 500 bussen går hver halvtime til sentrum av Liverpool, den stopper på Norton Street Coach Station for busser fra National Express og på togstasjonen Lime Street. Airlink 700 går til Manchester, dessuten er det ulike lokale busser som opprettholder forbindelser mellom flyplassen og sentrum av Liverpool. Linje N86 går via jernbanestasjonen South Parkway.

Bilutleie - Liverpool John Lennon Lufthavn

I første etasje finner du skranker for bilutleiefirmaer: Avis, National, Europcar, Enterprise og Hertz. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra, de sammenligner prisene til flere firmaer i et enkelt søk.

Taxi

Drosjene står foran rett utkjørselen av terminalbygget, en tur til sentrum av Liverpool varer rundt 20 minutter og koster rundt £ 15,00, en tur til Manchester koster ca £ 55,00.

Flyplass parkering

På grunn av det økende antall passasjerer, er det ikke nok parkeringsplasser på Liverpool Lufthavn. Selv om 2000 parkeringsplasser er lagt til, fortsetter flyplassen kampen med parkeringsproblemer. Det er nå planer om å bygge et nytt parkeringshus. Frem til dette blir gjort, bør du reservere plass på online, da er du ikke bare garantert en parkeringsplass, men du får også en rabatt. Uten en reservasjon, koster parkering £ 31,90. For informasjon om parkering via telefon (tel: +44(0)870 013 4999).

Vær oppmerksom på at passasjer ikke kan slippes av foran inngangen, du må bruke korttidsparkeringsplassen.

Nettstedet The Airport Parking Directory tilbyr en tjenesten der du kan sammenligne priser mellom flere Liverpool Lufthavn parkingsleverandører.