Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen, men det er planer om å bygge et hotell med 150 rom. Det nærmeste hotellet er Marriott South (tel: +44(0)151 494 5000), som har blitt etablert i lufthavnens gamle terminal . Express Holiday Inn (tel: +44(0)845 345 0000) er 1,5 kilometer fra flyplassen. For flere hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, de har et stort utvalg av hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Det er et rimelig utvalg av butikker og restauranter, men det samme gjelder her som antall tilgjengelig parkeringsplasser, flyplassen klarer ikkeholde tritt med økningen i antall passasjerer. Hvis flyet ankommer flyplassen sent, er det meste av butikker og restauranter stengt.

Bagasje

Gå til serviceskranken i første etasje for hittegods. Du kan også lagre bagasjen der.

Informasjon

Du kan finne en generell informasjonsskranke på hvert nivå. Informasjon om flyreiser er tilgjengelig via telefon (tel +44(0)870 108 8484). I tillegg er det en skranke for Tourism Bureau i første etasje - Liverpool Tourist Board (tel: +44(0)906 680 6886).

Business

Du finner business senteret "The Cavern Suite" på første nivå. Dette er et rom som kan ordnes på flere måter med plass for 30-80 personer, i tillegg er det noen mindre kontorer og møterom til leie. For ytterligere informasjon (tel: +44(0)151 907 1510).

Halewood International Executive Lounge er tilgjengelig for alle som betaler en kostnad på ₤ 16,95, men du får rabatt dersom du bestiller online.

Handikappede

Flyplassen er lett tilgjengelig for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassete heiser, toalett og telefoner. Det finnes også parkeringsplasser reservert for funksjonshemmede. Rullestoler er tilgjengelig på forespørsel, gjennom serviceskranker.

Andre tjenester

Det finnes ulike pengevekslingskontorer (Travelex) og minibank finnes i terminalen. På det andre nivået er det datamaskiner med internett og det er trådløst internett i hele terminalen. Liverpool Lufthavn har et utmerket bønnerom på andre nivå. "Rainbow Garden" er et unikt sted som fortsetter å vokse, da flere planter. Flyplassen har flere guidede turer, fra en vanlig omvisning til omvisning for studenter. For ytterligere informasjon (tel: +44(0)151 907 1640).