Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse med Ljubljana Lufthavn. Det foreslås imidlertid å bygge en jernbane forbindelse med både kapital og Kranj.

Bil og buss

Flyplassen ligger 26 kilometer nord for Ljubljana og er lett tilgjengelig med leiebil. Flyplassen ligger langs motorveien A2 (E61) fra Ljubljana til Kranj. Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Det er bussforbindelser mellom busstasjonen på flyplassen og Ljubljana og Kranj. Det er også en skyttelbuss som bringer deg raskere til sentrum av den slovenske hovedstaden.

Bilutleie Ljubljana Lufthavn

Du kan finne skranke på bilutleie selskaper i ankomsthallen. Åtte utleie selskaper er til stede ved Ljubljana Lufthavn: Atet, Avant, Avis, Budget, Dollar, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd bruke tjenesten tilbys EasyTerra; de sammenligne priser på flere tilbydere i et enkelt anførselstegn.

Taxi

Drosjer (tlf: +386 (0) 59 060 777) er stilt opp foran ankomsthallen. En taxi tur til Ljubljana sentrum er imidlertid ikke billig: forvente å betale minst 45 euro. Den nåværende priser finnes på nettstedet til Flyplass Taxi, hvor du også kan bestille taxi.

Flyplass Parkering

Parkeringshus P1 ligger rett overfor terminalen. Du betaler ca 2 euro per time. På lang sikt open-air parkeringsplassen betaler du 10 euro per dag for de første 3 dager, og deretter 5 euro per dag.