Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller i Ljubljana Lufthavn. Den nærmeste innkvartering er den enkle Hotel Penzion Jagodic‎ (tlf: +386(0)4 252 1333). Ljubljana's sentrum tilbyr et stort utvalg av hoteller, inkludert Grand Hotel Union Business (tlf: +386(0)1 308 12 70), Ahotel Ljubljana (tlf: +386(0)1 429 1598) og den attraktive Antiq Hotel (tlf: +386(0)1 421 3560). For flere hoteller og å bestille på nettet, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort utvalg av hoteller, til konkurransedyktige priser internett.

Butikker og restauranter

I den nybygde Kommersiell Hall finner du et stort antall restauranter, kafeer, snackbarer og butikker. Bortsett fra de vanlige duty-free artiklene kan du også kjøpe tradisjonell slovensk produkter.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen din på Ljubljana Lufthavn. For informasjon om tapt objekt går du til politiet på flyplassen. Du kan også få bagasjen pakket i plast.

Informasjon

Det er en informasjonsskranke i avgangshallen for forespørsler om Ljubljana Lufthavn, flytider og flyplass tjenester. I ankomsthallen finner du flere reisebyråer og på turistkontoret.

Business

Ljubljana Lufthavn har en Business Lounge, en VIP Lounge, et stort møterom og et konferanserom. Mer informasjon og bestilling via telefon +386 (0) 4 2061 414.

Det er foreslått å bygge en stor bedrift park og konferansesenter (Aeropolis) nord for flyplassen, men det er absolutt ikke klart når disse planene vil bli realisert.

Handikappede

Ljubljana Lufthavn har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestol ramper, tilpassede heiser og toaletter, og også lavthengende telefoner.

Andre tjenester

Du finner banker, penger vekslingskontorer og minibanker spredt rundt terminalene. Førstehjelp-stasjonen kan nås via telefon +386 (0) 4 2061 641. Det er også lekeplasser, massasjesalonger og trådløst internett (Wi-Fi) er gratis. I tillegg er det noen internett-kiosker.