Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til flyplassen.

Buss og bil

Flyplassen ligger 18 kilometer fra sentrum av Beograd langs motorvei E70, Beograd, Zagreb. Når du kommer fra sørvest utkanten av hovedstaden eller fra det vestlige Serbia, følger du i retning Zagreb og etter to kilometer i retning av Obrenovac. Fra alle andre destinasjoner du følger i retning av Beograd. 

Spesielle skyttlebusser går hver time fra flyplassen til Slavija-plassen i sentrum av Beograd, via Fontana plassen og sentralstasjonen. En billett koster DIN 160. Busslinje 72 går også til sentrum av byen og koster DIN 65.

Bilutleie - Beograd Nikola Tesla Lufthavn

Det er et svært stort antall bilutleieselskaper som opererer på flyplassen, blant annet de store selskapene: Avis, Budget, Hertz og Sixt. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenestenEasyTerra, som sammenligner prisene hos flere tilbydere i et enkelt tilbud.

Taxi

Taxier er utenfor ankomsthallen. En fastpris gjelder for en tur fra flyplassen til sentrum av Beograd og er på 700 DIN, eller € 9,00. Dette gjelder offisielle taxisjåfører som er gjenkjennelig med blå, ovale lisenssertifikat og våpenskjoldet til Beograd på taket. Mange ulovlige drosjesjåfører går rundt i den internasjonale ankomsthallen, og de fleste krever en pris tre ganger høyere enn den offisielle prisen! 

Flyplass Parkering

Det er en parkeringsplass for langtidsparkering. Nær terminalen er der en stor parkeringsplass for kortsiktig parkering. Informasjon om priser er tilgjengelig gjennom det generelle telefonnummeret.