Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen, flest internasjonale hoteller ligger i sentrum av Beograd. For flere hoteller og å reservere online kan du gå til Booking.com, der har de et stort utvalg av hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Det er et begrenset antall butikker, restauranter og barer. Det er to restauranter og fire snackbarer, finner du dem mest i Terminal 1.

Bagasje

Det er en skranke i bagasjehallen for tapt- og funnet elementer (tel: +381 (0) 11 209 4854), og dette er også stedet hvor elementer som du kan ha lagt igjen på flyet blir tatt, bortsett fra flyreiser fra Jat Airways, Du finner dette selskapet ved Su-Port (tel: +381 (0) 11 267 6374). 

Informasjon

Det er flere informasjonskranker ("Velkommen skranker") i terminalen. Flyplassens personell går rundt i terminalen, og de er lett gjenkjennelig med sine lyseblå uniformer. 

Business

Beograd Flyplass har fortsatt ikke omfattende virksomhets fasiliteter. Der er en VIP-lounge med Gate 22. 

Handikappede

Den nye internasjonale terminal har god tilgjengelighet for funksjonshemmede. Det er rullestolramper, tilpassete heiser og toaletter, det er også lavere check-in skranker. 

Andre tjenester

Det er banker, valutavekslingskontorer og minibanker. Det er også et postkontor. I 2007 ble datamaskiner installert slik at passasjerene kan sjekke seg selv inn. Det er ikke kjent ennå hvilke flyselskaper som benytter seg av disse. Det er en førstehjelpsskranke i ankomsthallen. Du kan også be om førstehjelp gjennom informasjonsskranken, en nøkkel for stellerom er også tilgjengelig på disse skrankene.