Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ikke hoteller på flyplassen. De nærmeste hotellene er Radisson SAS Hotel Lisboa (tlf: +351(0)2 004 5000) og Holiday Inn Lisbon (tlf: +351(0)2 004 4000). For flere hoteller og reservasjoner online kan du gå til Booking.com. De har mange tilbud på hoteller med gode internett priser. For mer informasjon om hoteller kan vi henvise til vår egen side om hoteller i Lisboa.

Butikker og restauranter

Det finnes et rimelig utvalg av butikker og restauranter. Tax free delen er ikke stor. Det står salgsautomater med brus, sjokolader og andre godterier på flere steder gjennom hele flyplassen. Etter tollen i avgangs hallen er det en Harrods Café!

Bagasje

Bagasje håndteringen er ofte ganske treg. Skranken for hittegods finner du på politistasjonen i ankomsthallen (tlf: +351 (0)21 849 6132).

Informasjon

Det er informasjons bord i ankomsthallen og i avgangshallen. Videre, det finnes turistinformasjons skranker i avgangs hallen hvor du kan få hjelp til å bestille hotell og ordne med transport.

Business

I ankomst hallen er det én lounge: Ícaro Lounge. Etter tollen i avgangs hallen er det to lounger: Apolo Lounge og Ulisses Lounge. Alle loungene har internett, telefoner og faks muligheter. Videre, flere flyselskaper har sine egne lounger. Lisbon Airport Public Relations Service (tlf: +351(0)21 841 3500) tilbyr hjelp til å organisere samlinger, konferanser eller presse-konferanser.

Handikappede

Portela Lufthavn har omfattende tilpassninger for handikappede. Det er rullestol ramper og tilpassede heiser, toaletter og telefoner. Det er egne parkeringsplasser reservert for handikappede ved terminalen.

Andre tjenester

Flyplassen har en førstehjelpsstasjon (i ankomsthallen) og baby-stellerom. Ved utgangene i avgangs hallen finnes garderober med dush, som ikke er billig (nesten € 13.00). Minibanker finner du på hele flyplassen og vekslekontor finner du også i ankomsthallen og avgangs hallen.

Ekskursjoner

Flyplassen organiserer ekskursjoner for barn fra seks til 15 år. Turene med guide varer ca. en og en halv time med en gruppe på 30 barn på det meste. Mer informasjon får du fra Lisbon Airport Passenger Service (tlf: +351 (0)218 413 500).