Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse på flyplassen, men busser går til jernbanestasjonen i Innsbruck. Fra denne stasjonen går det tog som går til steder som Seefeld, St. Anton og Kitzbühel.

Bil og buss

Flyplassen ligger direkte på riksvei A12 som går sør for Innsbruck. Avkjøringen til flyplassen er tydelig angitt (West Innsbruck / Flughafen). Fra Tyskland (grensepasseringen Mittenwald / Scharnitz) trenger du ikke å betale toll hvis du skal til flyplassen, så tar du avkjøringen til Bundesstrasse 171 (Völs Kranebitten / Flughafen).

City F bussen går hvert 15. minutt til Innsbruck togstasjonen, og koster € 1,50.

Bilutleie - Innsbruck Lufthavn

I første etasje av parkeringshuset 3, kan du finne skranker for bilutleiefirmaene: Denzeldrive (National / Alamo), Hertz, Avis, Budget, Sixt og Europcar. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved å bruke tjenesten EasyTerra de sammenligner prisene til de ulike utleiefirmaene.

Taxi

Drosjene står foran ankomsthallen kan ta deg til sentrum av Innsbruck i 10-15 minutter og koster ca € 12,00. Flyplassenens nettsted har en oversikt over taxipriser til andre destinasjoner.

Flyplass Parkering

Det er to parkeringsplasser (P1 og P2) og et parkeringshus. De første 30 minuttene er gratis, og etterpå betaler du € 1,30 per time med et maksimum € 13,00 for den første dagen. En ukes parkering koster € 57,00 og to uker koster € 90,00.