Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen. Det nærmeste hotellet er Sporthotel Penz (tel: +43(0)512 22514 0). For mer hoteller og å reservere på nettet kan du gå til Booking.com, har de et stort utvalg av hoteller med gode internett priser.

Butikker og restauranter

Det er et begrenset antall snackbarer og kafeer i terminalen. Selvfølgelig er det en ekte østerriksk bakeri. Det er en flyplasskiosk med aviser, magasiner, bøker og filmer og en Duty Free butikk.

Bagasje

Det er en luke for hittegods i ankomsthallen. Det er også ansatte fra flere flyselskaper som kan være nyttig i tilfelle du har mistet noe under flyturen.

Informasjon

Det er en generell informasjonsskranke i terminalen som også er tilgjengelig gjennom det generelle telefonnummeret, dessuten kan du finne flere reisebyråer i ankomsthallen.

Business

Flyplassen har begrensede fasiliteter for forretningsreisende. Det er en VIP lounge som du kan bestilles gjennom Marketing Department (tel: 43 (0) 512 22525 164). Pressekonferanser blir vanligvis holdt i restauranten "Fliegerstüberl"(tel: 43 (0) 512 22525 750).

Handikappede

Det er reservert plasser i garasjeanlegg for funksjonshemmede, dessuten er det en heis for rullestolbrukere og det er tilpassede toaletter.

Andre tjenester

Førstehjelp er levert av Tyrol Air Ambulance (tel: 43 (0) 512 22422). Det er en filial for banken für und Tirol Vorarlberg, og det er også minibanker.