Transport

Lokal transport

Tog

Bergen lufthavn har ikke en direkte jernbane forbindelse, men den har en skyttelbuss og en hurtigferge til flere byer. Utenfor rushtiden, tar bussen deg i 25 minutter til Bergen sentrum. For mer informasjon kan du besøke Norske busselskap webside.

Bil og buss

Flyplassen ligger ca 20 kilometer i sentrum av Bergen. Flyplassen ligger rett ved riksveg 580/E39 fra Bergen sentrum mot Flesland. Avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert.

Bergen Lufthavn har en skyttelbuss, som tar deg til Bergen sentrum. I løpet av uken, går bussen fra 6.00 til 21.00. Du kan også reise til Nesttun eller Fyllingsdalen.

Bilutleie Bergen Flesland Lufthavn

I ankomsthallen er det flere bilutleiefirmaer: Budget, Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Du kan bestille på forhånd med EasyTerra, sammenligner denne nettsiden mange bilutleiefirmaer og deres priser på samme tid.

Taxi

Det er drosjer foran ankomsthallen. Det er også mulig å ringe en taxi, Bergen Taxi og Norges Taxi. Disse selskapene bruker faste priser på turen fra Bergen sentrum til flyplassen. Dagtid: 295,00 kroner, kveldstid NOK 345,00 og på helligdager NOK 395,00 (2008 priser).

Taxi1 drosjer alltid starte med måleren på null. Bilene er standard utstyrt med to spedbarn bilseter.

Flyplass Parkering

Bergen Lufthavn har 3500 parkeringsplasser. Billige parkering er tilgjengelig på kun 500 meter fra flyplassen. For mer informasjon kontakt Europark (tlf. 47 (0) 22 05 34 70).