Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er et hotell ved flyplassen, på Clarion Hotell Bergen Lufthavn (tlf. +47(0) 56 10 00 00). For flere hoteller og reservasjoner online, kan du gå til Booking.com. De tilbyr et stort antall hoteller, med konkurransedyktige (internett) priser.

Shopping og måltid

Bergen Lufthavn har flere restauranter, barer, butikker, fast food alternativer og en Duty Free-butikken. Prisene er relativt høye.

Bagasje

Bagasje depoter kan bli funnet på første etasje, i nærheten av trappene til sikkerhetskontroll. For tapt og funnet gjenstander, vennligst kontakt flyplassens Service Center tlf. 47 (0) 67 03 15 55 eller send en email.

Informasjon

Inne i terminalen er det en tjenesteskranke, som kan gi deg informasjon om flyplassen og rutetider. Informasjon Senter tlf. 47 (0) 67 03 15 55 eller send en mail til infosenteret.bergen@avinor.no.

Business

Flyplassen har et konferansesenter. I tillegg til generelle forretnings fasilitetene er det fem rom tilgjengelig, for 6 til 27 personer. For mer informasjon vennligst ring flyplassene generell informasjon nummer tlf. 47 (0) 67 03 15 55.

Handikappede

Funksjonshemmede kan lett få tilgang til terminalen.

Andre tjenester

Det er en bank og flere minibanker på flyplassen.