Transport

Lokal Transport

Tog

Ancona Lufthavn har en direkte forbindelse fra jernbane Castelferretti Stasjon (foran terminalen) til Ancona stasjon. Fra Ancona det er forbindelser til flere nasjonale og internasjonale destinasjoner.

Bil og buss

Flyplassen ligger ca 18 kilometer med sentrum Ancona. Det er en viadukt som forbinder flyplassen direkte med motorveier til Roma, Milano og Bari.

Busstransport (Conero Bus Selskap) kjøre fra flyplassen til Ancona stasjon. Bussen går foran terminalen. Det går hele dagen fra 6:30 am til 07:30 pm.

Bilutleie Ancona Lufthavn

Den bilutleiefirmaer ligger ved ankomst salongen: Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Sixt, Targa utleie og Autonoleggio Magellano. Det er mulig å foreta en reservasjon på forhånd med EasyTerra, sammenligner denne nettsiden mange bilutleiefirmaer og deres priser.

Taxi

Drosjer er tilgjengelig foran ankomster og avganger. Det er mulig å ringe en drosje på. +39(0)71918221

Flyplass Parkering

Ancona Lufthavn har 640 sikre parkeringsplasser, 290 av disse er reservert for korttidsparkering. Vil du parkere kort sikt? Da de første 30 minuttene er gratis, etter at prisen går opp til EUR 22,70 for 24 timer. Langtidsparkering koster 16,50 EUR for den første dagen og etter at 8,50 EUR per dag.