Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen. I området, er et godt alternativ Hotel Frederico2 (tlf: +39(0)731211079). For flere hoteller og reservasjoner online, kan du gå til Booking.com. Dette webside tilbyr et stort antall hoteller for konkurrerende internett priser.

Shopping og måltid

På Ancona flyplass vil du finne et par butikker, restauranter, barer og fast-food alternativer. I tillegg til en Duty Free butikken, er det flere butikker med lokale spesialiteter.

Bagasje

For tapt og funnet ring +39(0)712827296.

Informasjon

Du kan finne generell informasjon om flyplassen ved skrivebordet i nærheten av ankomst salongen. Du kan også ringe 39 (0) 7128271 eller send en epost til info@ancona-aiport.com.

Business

Ancona Lufthavn tilbyr en VIP-Lounge med TV og internett. I tillegg til at Ancona Lufthavn har flere møterom for leie fra EUR 35,00 per time. Du kan gjøre en bestilling via flyplassene generelle telefon eller faks nummer.

Handikappede

Ancona Lufthavn er svært lett tilgjengelig for funksjonshemmede. Flyplassen har rullestol ramper og tilpassede heiser og toaletter. Nær terminalen er det flere reserverte parkeringsplasser til handikap.

Andre tjenester

På terminalen er det en bank, vekslingskontor og en minibank. Videre er det førstehjelp bistand til stede.