Transport

Lokal transport

Tog

Det er ingen togforbindelse til flyplassen, men det går busser til jernbanestasjonen i Alghero. Togene går fra stasjonen til ulike steder i Sardinia, inkludert Olbia, Sassari og Cagliari.

Bil og buss 

Flyplassen ligger 12 kilometer nord for Alghero langs SP44, og 26 kilometer sørvest for Sassari. Fra Sassari tar du SS291 til veikryss "Strada dei Due Mari", fra der tar du til venstre i retning Alghero. Avkjøringen til flyplassen er tydelig angitt. 

Etter flyankomster, går det skytte buss til Via Cagliari Alghero. To timer før avgang på et fly, går det buss fra Alghero. Ryanair har egen skytte buss til Cagliari. 

På suvenirbutikken i ankomsthallen kan du kjøpe billetter til lokale busser som går fra et busstopp som ligger ca 100 meter fra terminalutgangen. 

Bilutleie - Alghero Lufthavn

I ankomsthallen er det skranker for bilutleiefirmaer: Autonoleggio Pinna, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Ruvioli, Sardinya og Thrifty. Du kan også bestille en leiebil på forhånd ved hjelp av servicen som EasyTerra tilbyr. De sammenligner satsene til ulike utleiere i et enkelt tilbud. 

Taxi

Taxier (tel: +39 (0) 79 935035) er foran ankomsthallen. Alghero ligger rett ved flyplassen og en taxi til Piazza della Mercede i sentrum av byen bør ikke koste mer enn € 15,00. 

Flyplass Parkering

Det er to parkeringsplassområder: Område A er for opptil 6 timer parkering og koster € 3,00 og område G, for opp til 2 timers parkering koster € 2,00 og  opp til 4 timer koster € 3,00. For informasjon om parkering (tel: +39 (0)79 935011).