Tjenester

Tjenester

Hoteller

Det er ingen hoteller på flyplassen, men i Alghero og Sassari finnes det et stort utvalg av hoteller, de fleste hotellene ligger langs strendene. For hoteller og for å bestille online kan du gå til Booking.com, de har et stort utvalg av hoteller med lave internettpriser. 

Butikker og restauranter

Det er noen butikker på flyplassen, men med et begrenset utvalg. Det finnes lokale produkter å kjøpe, men du kan kjøpe dem billigere andre steder i Sardinia. Det finnes også noen barer på flyplassen.

Bagasje

Du kan ikke lagre bagasjen på flyplassen. For tapt og funnet bagasje og informasjon kan du gå til informasjonskranken (tel: +39 079 935282). 

Informasjon

Utenom en generell informasjonsskranke finnes det også en turistkiosk i ankomsthallen (tel: +39 079 935124), hvor du kan få informasjon om turistattraksjoner, overnatting og transport i Sardinia. 

Business

Alghero lufthavn har et enkelt møterom. Informasjon er tilgjengelig gjennom informasjonsnummeret. 

Handikappede

Flyplassen er bra tilpasset funksjonshemmede, herunder opplysninger i punktskrift og handikaptoaletter og heiser. Du kan også be om hjelp i informasjonsskranken. Det er parkeringsplasser reservert for bevegelseshemmede. Dersom du ønsker å bruke rullestol er det best å ordne det med flyselskapet.

Andre tjenester

I ankomsthallen er det minibanker fra Banco di Sardegna og postkontor (tel: +39 (0) 79 936045), hvor du også kan få varene pakket opp, Siba Bagasje Packaging (tel: +39 (0) 95 223638). For førstehjelp kan du gå  til informasjonsskranken eller ringe (tel: +39 (0) 79 935221).